Thuis in particuliere wooninitiatieven
Kunt u wel extra handen gebruiken bij klussen die hoognodig moeten gebeuren bij uw wooninitiatief? Bijvoorbeeld het opknappen van de tuin? Of moet er geschilderd worden? Meld dan uw klus aan bij Nldoet.


En wie weet, krijgt u in het weekend van 15 en 16 maart mensen over de vloer die u komen helpen bij het klaren van uw klus.
Het Oranje Fonds organiseert in het weekend van 15 en 16 maart, samen met duizenden organisaties in het land, NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Tijdens NLdoet zijn meer dan 100.000 mensen actief om allerlei sociale en betrokken activiteiten mogelijk te maken. Van het bouwen van schuurtjes voor een kinderboerderij tot het verven van clubhuizen, en van een verwendag voor bewoners van een verzorgingshuis tot een workshop voor een vereniging. Iedereen kan meedoen. U kunt u klus aanmelden op www.nldoet.nl.

Financiële bijdrage
Nldoet roept niet alleen vrijwilligers op om u te helpen, maar geeft onder bepaalde voorwaarden u ook middelen om uw wensen uit te laten voeren. De maximale bijdrage is dit jaar € 450,=. Zie voor meer informatie hoe u een financiële bijdrage aanvraagt.

Datum: 2013-08-22 13:52:08.0

 
<< Nieuws 2012
 
  

Nieuws

  • Actueel nieuws
  • Het Landelijk Steunpunt Wonen valt onder Per Saldo. Voor het meest recente nieuws kijkt u op de website van Per Saldo. Met nieuws en informatie ook voor wooninitiatieven.
  • Advies kostenbesparing op maat
  • Wooninitiatieven die zich aan een analyse willen onderwerpen om te onderzoeken of kostenbesparingen in de bedrijfsvoering mogelijk zijn, kunnen een aanvraag indienen bij fonds NSGK voor het volgen van een adviestraject ‘Toekomstbestendig Wooninitiatief’. Adviseurs van Per Saldo maken samen met uw wooninitiatief een stappenplan en begeleiden u, indien gewenst, in de uitvoering daarvan.
  • Nieuwe trends centraal op wooninitiatievendag
  • Op 28 november vond voor de 10e keer de Wooninitiatievendag plaats. Ruim 200 deelnemers volgden het programma dat in het teken stond van trends bij wooninitiatieven, verandering in beleid beschermd wonen en autonomie bij bewoners van een wooninitiatief.
  • Doorbraak besteding toeslag wooninitiatieven
  • Bij acht wooninitiatieven mag de toeslag wooninitiatieven ingezet worden voor alle kosten van een gemeenschappelijke ruimte. Dit resultaat is bereikt via geslaagde bezwaarzaken van deze wooninitiatieven, die via Per Saldo werden ingediend.