Thuis in particuliere wooninitiatieven
In De Glind wonen vijf gezinnen met hun gehandicapte kind. Een zesde gezin met
een gehandicapt kind is welkom!


Latten met je kind in De Glind

http://www.dewijdemantel.nl

Latten met je kind
In De Glind wonen zes gezinnen met hun gehandicapte kind.
Lot heeft een latrelatie met Jan en Marquita. Zij woont in haar eigen appartement, naast haar ouders. Wanneer zij iets nodig heeft is er altijd iemand in de buurt.
Pascal eet ’s-morgens in de gemeenschappelijke huiskamer. Daarna gaat hij naar De Rozelaar, een dagverblijf in Barneveld. Als hij terug komt zijn Cor en Coby er om hem eens over zijn bol te strijken.
Manuel woont naast Huub en Rianne. Soms is hij alleen, maar vaker zie je hem in de binnentuin met het konijn van Bas.
Nora ‘lat’ met Bas en Paulien en zus Anouk. Zij is de jongste van De Wijde Mantel. En gaat ook het vroegst op pad naar het dagverblijf in Zeist. Op maandag eet ze met Nathalie, Joop en Tijs en soms mag Bas mee eten.
Tijs is de buurman van Arne en Jenny. Overdag is hij met een maatje op stap, in de middag tref je hem in de huiskamer en in de avond kan hij nog even uit z’n bol gaan bij pap en mam.

Datum: 2013-08-22 13:46:50.0

 
<< Nieuws 2011
 
  

Nieuws

  • Actueel nieuws
  • Het Landelijk Steunpunt Wonen valt onder Per Saldo. Voor het meest recente nieuws kijkt u op de website van Per Saldo. Met nieuws en informatie ook voor wooninitiatieven.
  • Advies kostenbesparing op maat
  • Wooninitiatieven die zich aan een analyse willen onderwerpen om te onderzoeken of kostenbesparingen in de bedrijfsvoering mogelijk zijn, kunnen een aanvraag indienen bij fonds NSGK voor het volgen van een adviestraject ‘Toekomstbestendig Wooninitiatief’. Adviseurs van Per Saldo maken samen met uw wooninitiatief een stappenplan en begeleiden u, indien gewenst, in de uitvoering daarvan.
  • Nieuwe trends centraal op wooninitiatievendag
  • Op 28 november vond voor de 10e keer de Wooninitiatievendag plaats. Ruim 200 deelnemers volgden het programma dat in het teken stond van trends bij wooninitiatieven, verandering in beleid beschermd wonen en autonomie bij bewoners van een wooninitiatief.
  • Doorbraak besteding toeslag wooninitiatieven
  • Bij acht wooninitiatieven mag de toeslag wooninitiatieven ingezet worden voor alle kosten van een gemeenschappelijke ruimte. Dit resultaat is bereikt via geslaagde bezwaarzaken van deze wooninitiatieven, die via Per Saldo werden ingediend.