Thuis in particuliere wooninitiatieven
Het LSW maakt ouders attent om hier gelden voor te reserveren en inventariseert bij wooninitiatieven hoe betrokkenen met deze ‘post’ omgaan.


Opvallend is dat een aantal fondsen menen niet te willen investeren in het inventaris, omdat het niet iets blijvend wordt beschouwd. Het LSW verzamelt al deze argumenten om in de (nabije) toekomst fondsen ervan te overtuigen, dat geldverstrekking voor inventaris van essentieel onderdeel van het voortbestaan van wooninitiatieven is.

Datum: 2011-05-23 10:28:45.0

 
<< Veelgestelde vragen
 
  

Nieuws

  • Actueel nieuws
  • Het Landelijk Steunpunt Wonen valt onder Per Saldo. Voor het meest recente nieuws kijkt u op de website van Per Saldo. Met nieuws en informatie ook voor wooninitiatieven.
  • Advies kostenbesparing op maat
  • Wooninitiatieven die zich aan een analyse willen onderwerpen om te onderzoeken of kostenbesparingen in de bedrijfsvoering mogelijk zijn, kunnen een aanvraag indienen bij fonds NSGK voor het volgen van een adviestraject ‘Toekomstbestendig Wooninitiatief’. Adviseurs van Per Saldo maken samen met uw wooninitiatief een stappenplan en begeleiden u, indien gewenst, in de uitvoering daarvan.