Thuis in particuliere wooninitiatieven
Wij zoeken voor onze zoon van 19 jaar met een lichamelijke en verstandelijke beperking een huisgenoot.


Doelstelling is om samen een woning te gaan bewonen op het eiland Voorne-Putten en een zorgteam voor ons te gaan samenstellen.
Onze zoon heeft ZZP VG05, wij denken dat een persoon met een ZZP VG03 of 04 een goede combi zou kunnen zijn. Als u dit samen met ons verder wil onderzoeken willen wij graag met u in contact komen.

Contact
Johan en Margret Grootscholten zijn bereikbaar via margret62a@gmail.com of telefonisch via 06-49691859.Datum: 2013-08-19 10:24:43.0

 
<< Ouders/initiatiefnemers gezocht
 
  

Nieuws

  • Actueel nieuws
  • Het Landelijk Steunpunt Wonen valt onder Per Saldo. Voor het meest recente nieuws kijkt u op de website van Per Saldo. Met nieuws en informatie ook voor wooninitiatieven.
  • Advies kostenbesparing op maat
  • Wooninitiatieven die zich aan een analyse willen onderwerpen om te onderzoeken of kostenbesparingen in de bedrijfsvoering mogelijk zijn, kunnen een aanvraag indienen bij fonds NSGK voor het volgen van een adviestraject ‘Toekomstbestendig Wooninitiatief’. Adviseurs van Per Saldo maken samen met uw wooninitiatief een stappenplan en begeleiden u, indien gewenst, in de uitvoering daarvan.