Thuis in particuliere wooninitiatieven
Voor jongvolwassenen met Autisme Spectrum Stoornis (ASS) en vanaf een normale intelligentie, realiseert Grasboom wooninitiatief Stewovon 17 huur - zorgappartementen in Hilversum, aan de Vondellaan.


Ouders werken samen aan de realisatie van deze bijzondere woonvorm voor hun kind. De eerste bewoners krijgen op 1 oktober 2013 de sleutel van hun appartement. Er zijn mogelijk nog appartementen beschikbaar. Meer weten? Stuur een e-mail naar info@stewovon.nl of kom naar de informatiebijeenkomst op zaterdag 14 september aanstaande. Vriendelijk verzoek om vooraf per e-mail aan te melden; de plaatsen zijn beperkt.

Informatiebijeenkomst
Op zaterdag 14 september is een informatiebijeenkomst georganiseerd waar Stewovon een toelichting zal geven over dit woonproject in Hilversum. Stewovon geeft samen met De Grasboom, MEE Utrecht - Gooi & Vecht en mogelijk ander sprekers een presentatie over ‘Wonen met Autisme’ .
Informatiebijeenkomst, zaterdag 14 september 2013. Van 14:00 tot 16:00, locatie MEE, Utrecht, Gooi & Vecht Oude Torenstraat 45 - 1211 BV Hilversum


Datum: 2013-09-11 08:36:06.0

 
<< Woningen aangeboden
 
  

Nieuws

  • Actueel nieuws
  • Het Landelijk Steunpunt Wonen valt onder Per Saldo. Voor het meest recente nieuws kijkt u op de website van Per Saldo. Met nieuws en informatie ook voor wooninitiatieven.
  • Advies kostenbesparing op maat
  • Wooninitiatieven die zich aan een analyse willen onderwerpen om te onderzoeken of kostenbesparingen in de bedrijfsvoering mogelijk zijn, kunnen een aanvraag indienen bij fonds NSGK voor het volgen van een adviestraject ‘Toekomstbestendig Wooninitiatief’. Adviseurs van Per Saldo maken samen met uw wooninitiatief een stappenplan en begeleiden u, indien gewenst, in de uitvoering daarvan.