Thuis in particuliere wooninitiatieven
Vandaag is de eerste nieuwsbrief Per Saldo/LSW Wonen verschenen. Deze verschijnt elke twee maanden met al het nieuws dat relevant is voor mensen die wonen in een kleinschalig wooninitiatief én voor mensen die zich hierop oriënteren.


Aanmelden
De nieuwsbrief is gratis (aanmelden kan via Abonneren nieuwsbrieven), maar mensen met een abonnement Wooninitiatieven hebben een streepje voor. Een abonnement heeft veel voordelen zoals korting op workshops, toegang tot de uitgebreide helpdesk, informatie over individuele wooninitiatieven en de mogelijkheid tot het plaatsen van oproepen. Ook ondersteunt u de lobby voor kleinschalig wonen. Neem nu een abonnement en schrijf u in via www.pgb.nl.

Datum: 2013-10-09 11:52:33.0

 
<< Nieuws
 
  

Nieuws

  • Actueel nieuws
  • Het Landelijk Steunpunt Wonen valt onder Per Saldo. Voor het meest recente nieuws kijkt u op de website van Per Saldo. Met nieuws en informatie ook voor wooninitiatieven.
  • Advies kostenbesparing op maat
  • Wooninitiatieven die zich aan een analyse willen onderwerpen om te onderzoeken of kostenbesparingen in de bedrijfsvoering mogelijk zijn, kunnen een aanvraag indienen bij fonds NSGK voor het volgen van een adviestraject ‘Toekomstbestendig Wooninitiatief’. Adviseurs van Per Saldo maken samen met uw wooninitiatief een stappenplan en begeleiden u, indien gewenst, in de uitvoering daarvan.
  • Nieuwe trends centraal op wooninitiatievendag
  • Op 28 november vond voor de 10e keer de Wooninitiatievendag plaats. Ruim 200 deelnemers volgden het programma dat in het teken stond van trends bij wooninitiatieven, verandering in beleid beschermd wonen en autonomie bij bewoners van een wooninitiatief.
  • Doorbraak besteding toeslag wooninitiatieven
  • Bij acht wooninitiatieven mag de toeslag wooninitiatieven ingezet worden voor alle kosten van een gemeenschappelijke ruimte. Dit resultaat is bereikt via geslaagde bezwaarzaken van deze wooninitiatieven, die via Per Saldo werden ingediend.