Thuis in particuliere wooninitiatieven
Er is een woning vrijgekomen in Het Palet in Papendrecht. De woningen zijn geschikt voor mensen met lichamelijke beperking met indicatie voor verblijf.


Het Palet, gestart in 2000, maakt deel uit van een appartementencomplex. Er zijn zeven ruime, aangepaste appartementen. elk van zo’n 75 m2 en er is een gezamenlijke ruimte, waar men met elkaar kan eten of waar men mee kan doen aan een gezamenlijke activiteit.

De bewoners zijn aangewezen op hulp en ondersteuning van anderen, maar bepalen graag zelf hoe zij hun leven indelen en wat zij belangrijk vinden. Ze willen zo normaal mogelijk en zo zelfstandig mogelijk leven, maar niet alleen.
Om zo zelfstandig mogelijk te wonen hebben de bewoners 24uurs zorg in de nabijheid nodig om zo bij hun dagelijkse activiteiten en persoonlijke verzorging geholpen te kunnen worden. Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig. Door een oproepsysteem kunnen de bewoners dag en nacht hulp inroepen als dat nodig is.
Overdag zijn een aantal mensen naar dagbesteding elders.
Sinds december 2013 hebben de bewoners de beschikking over een rolstoelbus, waarmee ze naar dagbesteding gaan of waarmee ze uit kunnen gaan
Eén van de zeven woningen is vrijgekomen en we zijn op zoek naar een bewoner.
Wilt u er meer van weten? U kunt contact opnemen met:
l.veldhuizen@online.nl, tel. 0183 630415
bj.vandijk@hetnet.nl, tel. 078 6150686

Datum: 2014-01-20 21:37:49.0

 
<< Woningen aangeboden
 
  

Nieuws

  • Actueel nieuws
  • Het Landelijk Steunpunt Wonen valt onder Per Saldo. Voor het meest recente nieuws kijkt u op de website van Per Saldo. Met nieuws en informatie ook voor wooninitiatieven.
  • Advies kostenbesparing op maat
  • Wooninitiatieven die zich aan een analyse willen onderwerpen om te onderzoeken of kostenbesparingen in de bedrijfsvoering mogelijk zijn, kunnen een aanvraag indienen bij fonds NSGK voor het volgen van een adviestraject ‘Toekomstbestendig Wooninitiatief’. Adviseurs van Per Saldo maken samen met uw wooninitiatief een stappenplan en begeleiden u, indien gewenst, in de uitvoering daarvan.