Thuis in particuliere wooninitiatieven
Wij zoeken ouders/mede-initiatiefnemers voor een wooninitiatief voor ernstig meervoudig gehandicapte kinderen in de regio Arnhem-Nijmegen.


We zoeken betrokken ouders die, net als wij, een meer persoonlijke, creatieve en alternatieve benadering voor hun kinderen willen. Wij voelen affiniteit met slowcare. Wij zijn ook geïnteresseerd in andere wooninitiatieven in dezelfde regio met een vergelijkbare benadering die meer deelnemers zoeken. Onze kinderen zijn 8 en 9 jaar oud.
Contact via t.vangemert@chello.nl of
y.vanderheijden@hotmail.com


Datum: 2014-03-05 13:18:43.0

 
<< Ouders/initiatiefnemers gezocht
 
  

Nieuws

  • Actueel nieuws
  • Het Landelijk Steunpunt Wonen valt onder Per Saldo. Voor het meest recente nieuws kijkt u op de website van Per Saldo. Met nieuws en informatie ook voor wooninitiatieven.
  • Advies kostenbesparing op maat
  • Wooninitiatieven die zich aan een analyse willen onderwerpen om te onderzoeken of kostenbesparingen in de bedrijfsvoering mogelijk zijn, kunnen een aanvraag indienen bij fonds NSGK voor het volgen van een adviestraject ‘Toekomstbestendig Wooninitiatief’. Adviseurs van Per Saldo maken samen met uw wooninitiatief een stappenplan en begeleiden u, indien gewenst, in de uitvoering daarvan.