Thuis in particuliere wooninitiatieven
In Vught in de Mariënhof


Gestart in de tweede helft van 2012. Elke jongvolwassene heeft zijn/eigen woning. Er is een gemeenschappelijke 'ontmoetingsplaats' die ook gebruikt kan worden voor gezamenlijke al dan niet begeleide (leer)activiteiten op vrijwillige basis.
De jongeren in de Mariënhof hebben een baan of zijn nog bezig met een opleiding. Zij hebben de basisvaardigheden om op zichzelf te wonen, maar zijn gebaat bij een vorm van gemeenschappelijkheid die hen een gevoel van rust, veiligheid, overzicht en structuur geeft. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om ter plaatse zorg-op-maat te organiseren.

Voor informatie kijk op www.marienhof-vught.nl
Of stuur en e-mail naar bjlcarpentier@gmail.com


Datum: 2014-02-06 12:40:30.0

 
<< Woonplaatsen aangeboden
 
  

Nieuws

  • Actueel nieuws
  • Het Landelijk Steunpunt Wonen valt onder Per Saldo. Voor het meest recente nieuws kijkt u op de website van Per Saldo. Met nieuws en informatie ook voor wooninitiatieven.
  • Advies kostenbesparing op maat
  • Wooninitiatieven die zich aan een analyse willen onderwerpen om te onderzoeken of kostenbesparingen in de bedrijfsvoering mogelijk zijn, kunnen een aanvraag indienen bij fonds NSGK voor het volgen van een adviestraject ‘Toekomstbestendig Wooninitiatief’. Adviseurs van Per Saldo maken samen met uw wooninitiatief een stappenplan en begeleiden u, indien gewenst, in de uitvoering daarvan.