Thuis in particuliere wooninitiatieven
Capito Wonen heeft nog kamers beschikbaar in Zwolle en Nijmegen. Rond de zomer openen locaties in Eindhoven en Tilburg. Ook hier zijn nog kamers beschikbaar.


Meer informatie of aanmelden via www.capitowonen.nl.

Stumass gaat in de loop van het jaar nieuwe locaties openen in Utrecht en Groningen. Hier zijn nog kamers beschikbaar. Daarnaast zijn er nog kamers beschikbaar in Maastricht. Voor meer informatie of aanmelden: www.stumass.nl.

Capito Wonen (voor MBO studenten) biedt samen met Stumass (voor HBO/WO studenten) begeleiding aan circa 250 studenten met autisme.

Datum: 2014-02-19 14:53:28.0

 
<< Woningen aangeboden
 
  

Nieuws

  • Actueel nieuws
  • Het Landelijk Steunpunt Wonen valt onder Per Saldo. Voor het meest recente nieuws kijkt u op de website van Per Saldo. Met nieuws en informatie ook voor wooninitiatieven.
  • Advies kostenbesparing op maat
  • Wooninitiatieven die zich aan een analyse willen onderwerpen om te onderzoeken of kostenbesparingen in de bedrijfsvoering mogelijk zijn, kunnen een aanvraag indienen bij fonds NSGK voor het volgen van een adviestraject ‘Toekomstbestendig Wooninitiatief’. Adviseurs van Per Saldo maken samen met uw wooninitiatief een stappenplan en begeleiden u, indien gewenst, in de uitvoering daarvan.