Thuis in particuliere wooninitiatieven
Wij zijn op zoek naar twee vrouwelijke kandidaten (vanaf ZZP4 VG) die eind dit jaar op onze nieuwe Zorgboerderij 'De Lingehof' komen wonen.


Geitenboerderij 'De Lingehof' is gelegen in het Betuwse dorpje Rhenoy en verzorgt al bijna 20 jaar dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking.
Nieuw
Begin 2013 is op slechts 1 km afstand een tweede boerderij aangekocht waar een uniek woonproject voor mensen met een verstandelijke beperking gerealiseerd wordt. Dit project ligt op een prachtige landelijke locatie en zal ook als echt agrarisch bedrijf gaan fungeren.
Woonruimte
De 9 ruime appartementen bieden een schitterend uitzicht over de landerijen en zijn voorzien van een eigen badkamer, keukentje en aparte slaapkamer.
Kernwoorden voor ons project zijn: rust, ruimte, kleinschaligheid , persoonlijke benadering en een warm thuisgevoel.
Gezocht
Wij zoeken nog 2 vrouwelijke kandidaten die houden van het boeren leven en landelijk wonen, en die het leuk vinden om samen met anderen in een woongroep te leven.
Informatie
Voor meer informatie kunt u onze website bezoeken: De Lingehof
E-mail: info@delingehof.nl
Of u kunt contact opnemen met Kees Groeneveld 0655343530Datum: 2014-10-06 14:32:36.0

 
<< Woonplaatsen aangeboden
 
  

Nieuws

  • Actueel nieuws
  • Het Landelijk Steunpunt Wonen valt onder Per Saldo. Voor het meest recente nieuws kijkt u op de website van Per Saldo. Met nieuws en informatie ook voor wooninitiatieven.
  • Advies kostenbesparing op maat
  • Wooninitiatieven die zich aan een analyse willen onderwerpen om te onderzoeken of kostenbesparingen in de bedrijfsvoering mogelijk zijn, kunnen een aanvraag indienen bij fonds NSGK voor het volgen van een adviestraject ‘Toekomstbestendig Wooninitiatief’. Adviseurs van Per Saldo maken samen met uw wooninitiatief een stappenplan en begeleiden u, indien gewenst, in de uitvoering daarvan.