Thuis in particuliere wooninitiatieven
Op zeer korte termijn komen er twee woonzorgappartementen vrij binnen onze woonvormen in Didam (gemeente Montferland) en Westervoort (bij Arnhem).


In de twee woonvormen wordt 24 uurszorg aangeboden voor jongvolwassen met een verstandelijke beperking en autisme aanverwante stoornissen.
Financiering
Op basis van een zzp indicatie op basis van Persoonsgebonden budget. Minimale toelating vanaf zzp 03 voor begeleiding individueel en persoonlijke verzorging.
Meer informatie en contact
Het Orakel
E-mail Het Orakel

Datum: 2014-11-20 11:23:40.0

 
<< Woonplaatsen aangeboden
 
  

Nieuws

  • Actueel nieuws
  • Het Landelijk Steunpunt Wonen valt onder Per Saldo. Voor het meest recente nieuws kijkt u op de website van Per Saldo. Met nieuws en informatie ook voor wooninitiatieven.
  • Advies kostenbesparing op maat
  • Wooninitiatieven die zich aan een analyse willen onderwerpen om te onderzoeken of kostenbesparingen in de bedrijfsvoering mogelijk zijn, kunnen een aanvraag indienen bij fonds NSGK voor het volgen van een adviestraject ‘Toekomstbestendig Wooninitiatief’. Adviseurs van Per Saldo maken samen met uw wooninitiatief een stappenplan en begeleiden u, indien gewenst, in de uitvoering daarvan.