Thuis in particuliere wooninitiatieven
In december opent het Regionaal Autisme Centrum het eerste Limburgse Wooninitiatief.


Nabij het centrum en station, bieden we 11 appartementen/studio’s met dagelijkse begeleiding op maat aan. De woningen zijn rustig gelegen aan een doodlopend straatje. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar.
Wie zijn wij?
Is een in autisme gespecialiseerde zorginstelling voor kinderen en (jong)volwassenen met ruim 130 in autisme gespecialiseerde professionals. Wij bieden de complete begeleiding van mensen met autisme in de regio Zuidoost Brabant en Noord Limburg.
Meer informatie


Datum: 2014-11-20 11:43:31.0

 
<< Woningen aangeboden
 
  

Nieuws

  • Actueel nieuws
  • Het Landelijk Steunpunt Wonen valt onder Per Saldo. Voor het meest recente nieuws kijkt u op de website van Per Saldo. Met nieuws en informatie ook voor wooninitiatieven.
  • Advies kostenbesparing op maat
  • Wooninitiatieven die zich aan een analyse willen onderwerpen om te onderzoeken of kostenbesparingen in de bedrijfsvoering mogelijk zijn, kunnen een aanvraag indienen bij fonds NSGK voor het volgen van een adviestraject ‘Toekomstbestendig Wooninitiatief’. Adviseurs van Per Saldo maken samen met uw wooninitiatief een stappenplan en begeleiden u, indien gewenst, in de uitvoering daarvan.