Thuis in particuliere wooninitiatieven
We leveren zorg op maat in een 24-uurs beschermde omgeving aan mensen met een verstandelijke beperking. Op onze woonlocaties hebben we ruimte voor tussen de 9 en 11 bewoners.


Onze doelgroep
Mensen met een geldige CIZ indicatie, ZZP VG04 tot en met ZZP VG08 of ZZP LVG03.
Accommodatie
Op beide locaties is een gezamenlijke woonkeuken en grote tuin. Daarnaast heeft bewoner een eigen appartement, met eigen keuken, badkamer en huisnummer met recht op huurtoeslag.
Bereikbaarheid
Beide locaties zijn zeer goed bereikbaar met openbaar vervoer en sociale voorzieningen zijn op loopafstand.
Beschikbaarheid
Op beide locaties is met enige regelmaat een plek vrij, er is momenteel geen wachtlijst. Op beide locaties is het mogelijk om als stel samen te wonen wanneer beiden een indicatie hebben. Mogelijk bent u op zoek of kent u mensen waar Matthias Zorg passende zorg aan kan bieden. In dat geval verzoek ik u vriendelijk om vrijblijvend contact met ons op te nemen.
Contact
Ook als u meer wilt weten over Matthias zorg of u wilt een keer rondgeleid worden, kunt u contact met ons opnemen.
Meer informatie
De website van MatthiaszorgDatum: 2017-02-08 22:11:14.0

 
<< Woonplaatsen aangeboden
 
  

Nieuws

  • Actueel nieuws
  • Het Landelijk Steunpunt Wonen valt onder Per Saldo. Voor het meest recente nieuws kijkt u op de website van Per Saldo. Met nieuws en informatie ook voor wooninitiatieven.
  • Advies kostenbesparing op maat
  • Wooninitiatieven die zich aan een analyse willen onderwerpen om te onderzoeken of kostenbesparingen in de bedrijfsvoering mogelijk zijn, kunnen een aanvraag indienen bij fonds NSGK voor het volgen van een adviestraject ‘Toekomstbestendig Wooninitiatief’. Adviseurs van Per Saldo maken samen met uw wooninitiatief een stappenplan en begeleiden u, indien gewenst, in de uitvoering daarvan.