Thuis in particuliere wooninitiatieven
In totaal zes nieuwe appartementen voor mensen met zzp VG 4, 5 of 6. Open dagen op 1 en 2 mei.


In Gaanderen is een oud kerkje omgebouwd tot zes zorgappartementen 'De Vlinder'. De appartementen hebben allemaal een eigen badkamer, gezamenlijke keuken en woonkamer en een ruimte voor de slaapwacht. Het betreft een pgb-project. Er zijn 3 appartementen bezet, de andere 3 zijn nog vrij voor mensen in de leeftijd van 18 tot ongeveer 35 jaar. Voor meer informatie: bel 0315-340286 of kijk op de facebookpagina van Zorgappartementen De Vlinder

Datum: 2015-04-21 12:06:27.0

 
<< Woonplaatsen aangeboden
 
  

Nieuws

  • Actueel nieuws
  • Het Landelijk Steunpunt Wonen valt onder Per Saldo. Voor het meest recente nieuws kijkt u op de website van Per Saldo. Met nieuws en informatie ook voor wooninitiatieven.
  • Advies kostenbesparing op maat
  • Wooninitiatieven die zich aan een analyse willen onderwerpen om te onderzoeken of kostenbesparingen in de bedrijfsvoering mogelijk zijn, kunnen een aanvraag indienen bij fonds NSGK voor het volgen van een adviestraject ‘Toekomstbestendig Wooninitiatief’. Adviseurs van Per Saldo maken samen met uw wooninitiatief een stappenplan en begeleiden u, indien gewenst, in de uitvoering daarvan.