Thuis in particuliere wooninitiatieven
Voor mannen met (licht) verstandelijke beperking en/of autisme


In de locatie "Moria Huys"' wonen momenteel 3 mannen in de leeftijd van 25 tot 35 jaar. Zij hebben een licht verstandelijke beperking en ASS. Er is nog 1 plaats vrij. Het Moria Huys is een warm, gezellig en gestructureerd huis, wat onderdeel is van het Boeijend Huys. De bewoners van dit huis worden begeleid door een vast gezinsouderpaar. Het Boeijend Huys biedt hen ook dagbesteding aan waar er vooral gekeken wordt naar de talenten en interesses van de bewoners.

Contactpersoon: Mietek Kaleta
Tel: 0411 218777
mietek@boeijendhuys.nl
Bekijk de website
Bekijk de pagina op Facebook

Datum: 2015-05-28 10:38:53.0

 
<< Woonplaatsen aangeboden
 
  

Nieuws

  • Actueel nieuws
  • Het Landelijk Steunpunt Wonen valt onder Per Saldo. Voor het meest recente nieuws kijkt u op de website van Per Saldo. Met nieuws en informatie ook voor wooninitiatieven.
  • Advies kostenbesparing op maat
  • Wooninitiatieven die zich aan een analyse willen onderwerpen om te onderzoeken of kostenbesparingen in de bedrijfsvoering mogelijk zijn, kunnen een aanvraag indienen bij fonds NSGK voor het volgen van een adviestraject ‘Toekomstbestendig Wooninitiatief’. Adviseurs van Per Saldo maken samen met uw wooninitiatief een stappenplan en begeleiden u, indien gewenst, in de uitvoering daarvan.