Thuis in particuliere wooninitiatieven
Bewoner gezocht met verstandelijke of psychische beperking


We verhuren mooie frisse appartementen met eigen keuken, douche en toilet en balkon of tuintje. Bewoners hebben de beschikking over woonkeuken, huiskamer, fitnessruimte, wasruimte, werkplaats, creatieve ruimte, groot erf en moestuin. Open naar buitenwereld, B&B gasten die ook mee eten. Veel ruimte voor eigenheid van bewoner. Warme begeleiding, positieve instelling. Onderling respect en genieten van het leven.

Wij verwachten rond de zomer een vrije woonplek. Wij zoeken een man of een vrouw met een verstandelijke beperking met een hoge indicatie, bijvoorbeeld VG6, die 24 uur begeleiding nodig heeft en houdt van wonen op het platteland. Wij bieden een mooie woonplek, warme en positieve begeleiding die bij jou past en vrijheid om je eigen keuzes te maken.

Contactpersoon: Tryntsje Kroondijk
tryntsje@ruimzichtwonen.nl
Bekijk de website

Datum: 2015-05-28 11:18:30.0

 
<< Woonplaatsen aangeboden
 
  

Nieuws

  • Actueel nieuws
  • Het Landelijk Steunpunt Wonen valt onder Per Saldo. Voor het meest recente nieuws kijkt u op de website van Per Saldo. Met nieuws en informatie ook voor wooninitiatieven.
  • Advies kostenbesparing op maat
  • Wooninitiatieven die zich aan een analyse willen onderwerpen om te onderzoeken of kostenbesparingen in de bedrijfsvoering mogelijk zijn, kunnen een aanvraag indienen bij fonds NSGK voor het volgen van een adviestraject ‘Toekomstbestendig Wooninitiatief’. Adviseurs van Per Saldo maken samen met uw wooninitiatief een stappenplan en begeleiden u, indien gewenst, in de uitvoering daarvan.