Thuis in particuliere wooninitiatieven
Onze doelgroep bestaat uit jongvolwassenen met lichamelijk, verstandelijke beperking (LG/VG) en een meervoudige handicap (MG).


Stichting Joyce-House is een startende woon- zorgorganisatie in Smilde. Wij bieden een kleinschalige full-service woonvorm en tevens dagbesteding, geheel gericht op mensen met een beperking.Onze doelgroep bestaat uit jongvolwassenen met lichamelijk, verstandelijke beperking (LG/VG) en een meervoudige handicap (MG). Wij bieden een woonvorm waarin zij als volwaardig worden gezien. We luisteren naar hun behoefte en bespreken met hen hoe deze behoeftes ingevuld kunnen worden. De bewoner staat centraal.

Het gebouw ‘De Bonkelaar’ , Bonkelaar 2 in Smilde wordt de komende tijd verbouwd voor Stichting Joyce-House. Er worden 9 appartementen gerealiseerd binnen het gebouw. Deze appartementen worden allen voorzien van een badkamer en keuken. Ook komt er een algemene keuken, woonkamer en beschikt het gebouw over een Spa bad.
Daarnaast wordt er een dagbestedingsruimte gerealiseerd. Deze dagbesteding beschikt over 15 plaatsen waaronder ook bewoners meegenomen.

Contactpersoon: Johan de Kruijf
Telefoon: 0592 415570
info@joyce-house.nl
Bekijk de website

Datum: 2015-05-28 12:47:30.0

 
<< Woonplaatsen aangeboden
 
  

Nieuws

  • Actueel nieuws
  • Het Landelijk Steunpunt Wonen valt onder Per Saldo. Voor het meest recente nieuws kijkt u op de website van Per Saldo. Met nieuws en informatie ook voor wooninitiatieven.
  • Advies kostenbesparing op maat
  • Wooninitiatieven die zich aan een analyse willen onderwerpen om te onderzoeken of kostenbesparingen in de bedrijfsvoering mogelijk zijn, kunnen een aanvraag indienen bij fonds NSGK voor het volgen van een adviestraject ‘Toekomstbestendig Wooninitiatief’. Adviseurs van Per Saldo maken samen met uw wooninitiatief een stappenplan en begeleiden u, indien gewenst, in de uitvoering daarvan.