Thuis in particuliere wooninitiatieven
Onze doelgroep bestaat uit volwassenen van 35 jaar of ouder met een verstandelijke beperking, die in staat zijn gezamenlijk een huishouden te voeren.


Stichting Huis 4.2 is een net opgerichte organisatie; zij bieden woonruimte aan, bestaande uit een zit- slaapkamer en het gezamenlijk gebruik van woonkamer, keuken, badkamer, tuin met berging en andere gemeenschappelijke ruimtes. Het huis, Hardewijkerweg 42A, is in 1940 gebouwd en beschikt over een grote woonkamer, een keuken, 3 slaapkamers en een badkamer op de eerste verdieping en een zolder met nog een vierde slaapkamer voor algemeen gebruik.
De bewoners kopen de zorg (begeleiding individueel en persoonlijke verzorging) in met hun pgb bij de JP van den Bent stichting en zorgen ook zelf voor hun dagbesteding via pgb of zorg in natura.
De bewoners doen samen het huishouden – boodschappen doen, koken, eten, schoonmaken, tuin verzorgen – zij maken afspraken wie wat doet.
Het huishoudgeld wordt door één van de bewoners beheert i.o.m. de penningmeester van de Stichting Huis 4.2.
De nadruk ligt op samen wonen, dus ook op gezamenlijke activiteiten.
Op de site www.huis4-2.nl staat binnenkort alle informatie. De prijs van een kamer is voor 2015 € 570,00 per maand, inclusief alle lasten.
Informatie pirenc@xs4all.nl


Datum: 2015-06-11 11:27:31.0

 
<< Woonplaatsen aangeboden
 
  

Nieuws

  • Actueel nieuws
  • Het Landelijk Steunpunt Wonen valt onder Per Saldo. Voor het meest recente nieuws kijkt u op de website van Per Saldo. Met nieuws en informatie ook voor wooninitiatieven.
  • Advies kostenbesparing op maat
  • Wooninitiatieven die zich aan een analyse willen onderwerpen om te onderzoeken of kostenbesparingen in de bedrijfsvoering mogelijk zijn, kunnen een aanvraag indienen bij fonds NSGK voor het volgen van een adviestraject ‘Toekomstbestendig Wooninitiatief’. Adviseurs van Per Saldo maken samen met uw wooninitiatief een stappenplan en begeleiden u, indien gewenst, in de uitvoering daarvan.