Thuis in particuliere wooninitiatieven
“Karakteristiek voor onze aanpak is het kleinschalige, waardoor we zelfs aan een complexe doelgroep zorg op maat kunnen leveren…”


Beschermd wonen aan de Achterwetering 5 is er voor mensen met een verstandelijke beperking, cliënten met psychiatrische problematiek en voor mensen met gedragsproblemen. “Karakteristiek voor onze aanpak is het kleinschalige, waardoor we zelfs aan een complexe doelgroep zorg op maat kunnen leveren. Bovendien wil ik me niet vastpinnen op één methodiek: of we nou linksom of rechtsom gaan, het gaat erom dat we antwoord kunnen geven op de diverse hulpvragen die elk moment anders kunnen zijn. Dat vraagt om lef en durf. Verder zitten wij qua huisvesting op een hoog niveau. Een goede huisvesting maakt het huis van de cliënten daadwerkelijk hun thuis.

We geven praktische begeleiding op gebied van financiën, werk, hygiëne of huishoudelijke taken, koken, lichamelijke verzorging. Bescherm wonen is een hulpvorm voor mensen die het zonder hulp niet redden. We richten ons niet op termijnen maar kijken enkel naar de hulpvraag. Soms heb je na een jaar voldoende geleerd en misschien heb je, je hele leven begeleiding nodig. Voor de hulpverleners van Unieck! maakt dat geen verschil. Iedereen heeft recht op een eigen leven en eigen regie.

Bij Unieck! Zorgverlening kunt u op een unieke locatie begeleid wonen. Vragen kunnen direct gesteld worden. In gevallen van nood zal er gedurende de nacht een beroep gedaan kunnen worden op een bereikbare begeleider. Er zal 24/7 iemand aanwezig zijn.

We zouden deze plek graag weer vullen met iemand die een indicatie heeft vanaf een ZZP-5.

E-mail: gerben@unieckzorgverlening.nl
Website: www.unieckzorgverlening.nl
Kijk ook op Facebook en Twitter


Datum: 2016-02-16 16:55:48.0

 
<< Woonplaatsen aangeboden
 
  

Nieuws

  • Actueel nieuws
  • Het Landelijk Steunpunt Wonen valt onder Per Saldo. Voor het meest recente nieuws kijkt u op de website van Per Saldo. Met nieuws en informatie ook voor wooninitiatieven.
  • Advies kostenbesparing op maat
  • Wooninitiatieven die zich aan een analyse willen onderwerpen om te onderzoeken of kostenbesparingen in de bedrijfsvoering mogelijk zijn, kunnen een aanvraag indienen bij fonds NSGK voor het volgen van een adviestraject ‘Toekomstbestendig Wooninitiatief’. Adviseurs van Per Saldo maken samen met uw wooninitiatief een stappenplan en begeleiden u, indien gewenst, in de uitvoering daarvan.