Thuis in particuliere wooninitiatieven
Een huis met een divers gezelschap dat goed bij elkaar past. Een warm, vertrouwd thuis. 


Bewoners die met de nodige begeleiding samen kunnen wonen en leven. Een huis met een groot gezin…, maar dan net even anders. Waar ruimte is voor dromen en wensen. Waar geen ruimte is voor problematisch alcohol en/of drugsgebruik.
Verder
  • worden woonkosten en kosten voor levensonderhoud betaald vanuit een (Wajong)uitkering. 
  • kan de benodigde verzorging en begeleiding worden ingekocht via het persoonsgebonden budget (pgb)
  • ondersteunen ervaren medewerkers, die weten hoe ze met deze doelgroep om kunnen gaan ondersteunen, de bewoners bij de dagelijkse gang van zaken; zij bieden de bewoners individueel afgestemde zorg
Wonen
In het huis hebben de bewoners een eigen zit/slaapkamer en sanitair. 
In een grote gemeenschappelijke woon/eetkamer, met open keuken wordt, indien gewenst samen gekookt, gegeten, gedeeld, plezier gemaakt en ontspannen. 
Contact
Bent u ook opzoek naar zo een wooninitiatief waarbij u ook een actieve bijdrage wilt leveren bij de totstandkoming?  Neem dan contact op met Henny Roubos, 06-19776374 en/of mail "
Datum: 2016-01-21 11:19:56.0

 
<< Woonplaatsen aangeboden
 
  

Nieuws

  • Actueel nieuws
  • Het Landelijk Steunpunt Wonen valt onder Per Saldo. Voor het meest recente nieuws kijkt u op de website van Per Saldo. Met nieuws en informatie ook voor wooninitiatieven.
  • Advies kostenbesparing op maat
  • Wooninitiatieven die zich aan een analyse willen onderwerpen om te onderzoeken of kostenbesparingen in de bedrijfsvoering mogelijk zijn, kunnen een aanvraag indienen bij fonds NSGK voor het volgen van een adviestraject ‘Toekomstbestendig Wooninitiatief’. Adviseurs van Per Saldo maken samen met uw wooninitiatief een stappenplan en begeleiden u, indien gewenst, in de uitvoering daarvan.