Thuis in particuliere wooninitiatieven
Wij zijn als ouders een aantal jaren geleden een wooninitiatief "Op den Borgh" gestart voor onze verstandelijk beperkte zoon.


Wij hebben inmiddels de helft van onze boerderij zo kunnen verbouwen dat we er nu plek kunnen bieden voor 3 jong volwassenen (+/- 18 t/m 25 jaar) met een verstandelijke beperking, vanaf VG3. We houden het heel kleinschalig, zodat iedere bewoner centraal staat en alle aandacht krijgt die hij of zij verdient en nodig heeft. Door de rust, de ruimte en onze dieren op de boerderij kunnen wij onze bewoners een heel ontspannen (buiten) leven bieden.
Er word er altijd samen gekookt, gegeten en koffie gedronken. We doen geregeld leuke activiteiten en ondernemen uitjes.
Zorg
Begeleiding is dag en nacht aanwezig in de aangrenzende woning.
Dagbesteding
Bewoners kunnen meehelpen in en op de boerderij. We hebben onze dieren, waaronder 6 KuneKune varkens die het heerlijk vinden om geknuffeld te worden, een boomgaard, weilanden, tuin, erf en stallen. Er is altijd wat te doen!
Wonen
Woning met eigen ingang (helft van boerderij), bestaande uit:
woonkamer, luxe inbouw keuken, grote badkamer met inloopdouche en grote badmeubels, ruim toilet, ruime hal, gezellige algemene ruimte.
Eigen slaapkamer
Grote eigen tuin
Privacy en rust
TV/Wifi beschikbaar
Informatie
‘Op den Borgh’ is een onderdeel van onze site: Zwijnenborgh.nl
Of stuur een e-mailDatum: 2016-02-23 23:48:38.0

 
<< Woonplaatsen aangeboden
 
  

Nieuws

  • Actueel nieuws
  • Het Landelijk Steunpunt Wonen valt onder Per Saldo. Voor het meest recente nieuws kijkt u op de website van Per Saldo. Met nieuws en informatie ook voor wooninitiatieven.
  • Advies kostenbesparing op maat
  • Wooninitiatieven die zich aan een analyse willen onderwerpen om te onderzoeken of kostenbesparingen in de bedrijfsvoering mogelijk zijn, kunnen een aanvraag indienen bij fonds NSGK voor het volgen van een adviestraject ‘Toekomstbestendig Wooninitiatief’. Adviseurs van Per Saldo maken samen met uw wooninitiatief een stappenplan en begeleiden u, indien gewenst, in de uitvoering daarvan.