Thuis in particuliere wooninitiatieven
Gezinshuis De Maten in Kampen zoekt 4 huisgenoten voor haar beschermde woonvorm.


In een rustige wijk in Kampen, staat Gezinshuis de Maten. In dit gezinshuis wonen aan de ene kant 4 mensen met een verstandelijke beperking en aan
de andere kant ons gezin bestaande uit Richard, Jolanda en onze twee zonen Xander en Geert Wensink.
Iedereen in ons gezinshuis heeft een eigen (slaap)kamer die naar eigen smaak mag worden ingericht. De rest van het huis delen we met elkaar. De klusjes in en om het huis verdelen we in goed overleg. Iedereen doet mee. Iedereen telt mee.

Volwassen huisgenoten gezocht
Voor het gezinshuis zijn wij op zoek naar huisgenoten van 18 jaar of ouder met een ZZP indicatie VG4/VG6. Bij een andere indicatie wordt in overleg met de ouders gekeken of wonen in Gezinshuis de Maten wel passend is.

Wij willen onze huisgenoten de mogelijkheid bieden om zo zelfstandig mogelijk te leven en zich optimaal te ontwikkelen. Wij bieden een beschermde woonvorm, midden in de maatschappij met zorg op maat! Een huis waarin onze huisgenoten (en/of hun ouders/wettelijk vertegenwoordiger) zelf de regie hebben over hun eigen leven en de geboden zorg.

Achtergrond
Richard werkt als Service Technicus bij HTM (Hollandse Telecommunicatie Maatschappij). Richard houdt van gezelligheid en mag graag klussen. Eigenlijk is hij altijd wel bezig met iets of voor iemand.
Jolanda is z-verpleegkundige. Ze heeft veel ervaring in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking als begeleider en later als teamleider. Jolanda mag graag knutselen en houdt net als Richard van gezelligheid. Bij Jolanda is eigenlijk nooit iets gek genoeg, als het maar leuk is voor iedereen.

Meer informatie
Geïnteresseerd in wonen bij ons? Bel of mail dan vrijblijvend voor meer informatie.

Richard & Jolanda Wensink
Gezinshuis de Maten
Orkestlaan 6
8265 RE Kampen

Lees meer op de website
Vraag informatie aan via het mailadres
Of bel 06-23194541

Datum: 2016-03-24 16:30:05.0

 
<< Woonplaatsen aangeboden
 
  

Nieuws

  • Actueel nieuws
  • Het Landelijk Steunpunt Wonen valt onder Per Saldo. Voor het meest recente nieuws kijkt u op de website van Per Saldo. Met nieuws en informatie ook voor wooninitiatieven.
  • Advies kostenbesparing op maat
  • Wooninitiatieven die zich aan een analyse willen onderwerpen om te onderzoeken of kostenbesparingen in de bedrijfsvoering mogelijk zijn, kunnen een aanvraag indienen bij fonds NSGK voor het volgen van een adviestraject ‘Toekomstbestendig Wooninitiatief’. Adviseurs van Per Saldo maken samen met uw wooninitiatief een stappenplan en begeleiden u, indien gewenst, in de uitvoering daarvan.