Thuis in particuliere wooninitiatieven
Op dit moment wonen er in onze particuliere woonvorm zeven enthousiaste volwassenen (m/v) in de leeftijd van 25 tot 50 jaar met een verstandelijke (mentale) leeftijd tussen 3 en 5 jaar en/of meervoudige beperking. Er komt 1 plek vrij per juni 2016.


In mei 2011 is het Stampershuis als particuliere woonvorm opgericht in Stampersgat (gemeente Halderberge/Noord-Brabant). Op de woonvorm woont Astrid, de zorgmanager, samen met de cliënten. Met een klein vast team van medewerkers leveren wij 365 dagen per jaar 24-uurszorg in de vorm van persoonlijke verzorging, individuele begeleiding, verpleging en huishoudelijke hulp. Structuur en regelmaat is van groot belang bij onze groep. Ook hebben de bewoners de mogelijkheid dagbesteding af te nemen bij het Stampershuis. Deze wordt aangeboden op een aparte locatie binnen het dorp. De zorg wordt gefinancierd uit het pgb.

Plek vrij
Binnenkort komt er één plek vrij voor een gezellig iemand die hier nog een lange tijd wil vertoeven (géén voorkeur voor een man of vrouw of bepaalde leeftijd). De persoon moet wel mobiel zijn, omdat de kamer die vrij komt op de eerste verdieping is gesitueerd. Wij bieden een gezellig onderkomen waar een huiselijke sfeer wordt nagestreefd. Ons uitgangspunt is keuze- en bewegingsvrijheid, echter vanwege de doelgroep wordt er wel veel aandacht besteed aan het bieden van structuur.

Het huis
Het Stampershuis is gehuisvest in een karakteristiek monumentaal pand, gelegen in het centrum van het dorp Stampersgat (tussen Moerdijk en Roosendaal in). Het gebouw is doelmatig van opzet en omvat een begane grond en twee verdiepingen. Beneden is gekozen voor een wooneenheid, opgedeeld in een keuken en eetkamer waar gezamenlijk gekookt kan worden, een tv-kamer, computerhoek en activiteitenruimte in een open woon-en leef structuur. Zowel de keuken en activiteitenruimte bieden toegang tot de ruime, besloten achtertuin met terras en speeltuin.
Iedere bewoner heeft een eigen kamer met eigen toegangsdeur. De zeven zit/slaapkamers variëren van 20 tot 28 m2 en hebben elk een eigen wastafel. Kosten voor huur, service en eten worden betaald uit de Wajong.

Contact
Neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of voor meer informatie.
Telefoon: 0165 855 840.
Email: directie@stampershuis.nl of info@stampershuis.nl
Website: www.stampershuis.nl

Datum: 2016-03-29 14:57:59.0

 
<< Woonplaatsen aangeboden
 
  

Nieuws

  • Actueel nieuws
  • Het Landelijk Steunpunt Wonen valt onder Per Saldo. Voor het meest recente nieuws kijkt u op de website van Per Saldo. Met nieuws en informatie ook voor wooninitiatieven.
  • Advies kostenbesparing op maat
  • Wooninitiatieven die zich aan een analyse willen onderwerpen om te onderzoeken of kostenbesparingen in de bedrijfsvoering mogelijk zijn, kunnen een aanvraag indienen bij fonds NSGK voor het volgen van een adviestraject ‘Toekomstbestendig Wooninitiatief’. Adviseurs van Per Saldo maken samen met uw wooninitiatief een stappenplan en begeleiden u, indien gewenst, in de uitvoering daarvan.