Thuis in particuliere wooninitiatieven
Matthias Zorg is de zorginstelling die staat voor kleinschalige woonzorg en dagbesteding met een persoonlijke benadering. Naast onze eerste locatie in Amersfoort, opent er eind 2016 een tweede locatie in Leidsche Rijn, Utrecht, ruimtelijk en modern wonen.


Matthias Zorg biedt beschermd wonen met 24-uurs zorg en voor elke bewoner een compleet eigen appartement.
Doelgroep
Mensen met een lichte tot matige verstandelijke beperking eventueel in combinatie met gedragsproblematiek. Onze bewoners zijn in bezit van een geldige CIZ indicatie, ZZP VG04 tot en met ZZP VG08 of ZZP LVG03.
Wonen
In onze nieuwe woonlocatie hebben we uiteindelijk ruimte voor 11 bewoners.Het pand is gelegen aan de rand van Utrecht. Een landelijke, ruimtelijke sfeer en toch zeer goede bereikbaarheid. Elke bewoner heeft een eigen appartement, met eigen keuken, badkamer en huisnummer met recht op huurtoeslag. Er zijn in totaal 10 appartementen beschikbaar.
Bereikbaarheid
Het openbaar vervoer en vele sociale voorzieningen - waaronder dagbestedingsopties - dichtbij.
Beschikbaarheid
Momenteel hebben we nog ruimte voor nieuwe bewoners, waaronder woonruimte voor enkele stellen die de wens hebben om samen te wonen.
Contact
Mogelijk bent u op zoek of kent u mensen waar Matthias Zorg passende zorg aan kan bieden. In dat geval verzoek ik u vriendelijk om vrijblijvend contact met ons op te nemen.
Via e-mail Matthias Zorg
Telefoon: 06-51466830, Marieke Oltmans.
Ook als u meer wilt weten over Matthias Zorg of u wilt een keer rondgeleid worden, kunt u contact met ons opnemen.
Meer informatie op de website van Matthias ZorgDatum: 2016-05-04 17:02:37.0

 
<< Woningen aangeboden
 
  

Nieuws

  • Actueel nieuws
  • Het Landelijk Steunpunt Wonen valt onder Per Saldo. Voor het meest recente nieuws kijkt u op de website van Per Saldo. Met nieuws en informatie ook voor wooninitiatieven.
  • Advies kostenbesparing op maat
  • Wooninitiatieven die zich aan een analyse willen onderwerpen om te onderzoeken of kostenbesparingen in de bedrijfsvoering mogelijk zijn, kunnen een aanvraag indienen bij fonds NSGK voor het volgen van een adviestraject ‘Toekomstbestendig Wooninitiatief’. Adviseurs van Per Saldo maken samen met uw wooninitiatief een stappenplan en begeleiden u, indien gewenst, in de uitvoering daarvan.