Thuis in particuliere wooninitiatieven
Er is een ruim appartement (tussenwoning 52 m2) beschikbaar op de vierde verdieping van het appartementencomplex “Het Erfgoed” aan het Van Kootenerf/Van Ravenswaaij-erf in Veenendaal.


Het gebouw “Het Erfgoed” bevindt zich in de nieuwbouwwijk
Veenendaal-Oost vlak bij multifunctioneel gebouw “Het Kloppend Hart Huis” met daarin oa. een kleine supermarkt, huisartsenpraktijk en
apotheek.
Woning
De woning is goed bereikbaar per auto of fiets. In het vier verdiepingen tellende appartementengebouw zijn de elf appartementen van de Grasboom gesitueerd op de bovenste verdieping. Op dezelfde verdieping is er een gemeenschappelijke ontmoetingsruimte met een ruime keuken en zithoek, waar bewoners gezamenlijk kunnen koken en eten. Daar is ook een ruimte met een wasmachine en droger om indien gewenst gebruik van te maken. Tevens is er een administratieve ruimte voor het begeleidingsteam.
Het appartement beschikt over een woonkamer, slaapkamer, studeerkamer, keuken, badkamer, toilet, berging (met wasmachine aansluiting) en balkon. Op de benedenverdieping heeft het appartement een berging (voor bijv. een fiets, e.d.)
Huur
De woonlasten (kale huur + servicekosten) bedragen ca. € 560 per maand, huurtoeslag is mogelijk. De bewoner sluit een individueel huurcontract af met de woningcorporatie Patrimonium
woonservice. (met inbegrip van een koppelbeding voor Zorgafname bij Grasboom Veenendaal). Om de kosten voor begeleiding te kunnen betalen is een beschikking beschermd wonen van de gemeente Veenendaal nodig van minimaal € 30.000 op jaarbasis. Dit is vergelijkbaar met de oude GGZ- ZZP 3C.
Heb je belangstelling?
Stuur een e-mail naar Grasboom Veenendaal
Bezichtiging van het appartement is mogelijk.

Datum: 2016-05-12 15:15:03.0

 
<< Woningen aangeboden
 
  

Nieuws

  • Actueel nieuws
  • Het Landelijk Steunpunt Wonen valt onder Per Saldo. Voor het meest recente nieuws kijkt u op de website van Per Saldo. Met nieuws en informatie ook voor wooninitiatieven.
  • Advies kostenbesparing op maat
  • Wooninitiatieven die zich aan een analyse willen onderwerpen om te onderzoeken of kostenbesparingen in de bedrijfsvoering mogelijk zijn, kunnen een aanvraag indienen bij fonds NSGK voor het volgen van een adviestraject ‘Toekomstbestendig Wooninitiatief’. Adviseurs van Per Saldo maken samen met uw wooninitiatief een stappenplan en begeleiden u, indien gewenst, in de uitvoering daarvan.