Thuis in particuliere wooninitiatieven
Woon je nog thuis bij je ouders, heb je begeleiding nodig en wil je zelfstandig gaan wonen? Dan biedt Philadelphia Zorg je een unieke kans!


De woonlocatie aan de Larenseweg is een leuke en veilige woonplek voor jonge mensen met een beperking in het centrum van Hilversum die in januari van 2017 van start gaat.

Het is een modern wooncomplex met in totaal 95 appartementen voor starters op de woningmarkt. 20 appartementen daarvan zijn voor cliënten van Philadelphia. Het mooie aan deze locatie is dat je met zijn allen in één gebouw woont. Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen bewoners met of zonder beperking. Het gaat erom wie je bent en niet wat je hebt.

Wonen
De appartementen zijn ruim van opzet (40 tot 50 m2) met eigen slaapkamer, keuken en badkamer. Ze hebben een industriële uitstraling met veel creatieve mogelijkheden. Samen met de andere bewoners zorg je dat het prettig wonen is in het complex. Je kan op elkaar bouwen en je helpt elkaar. Kortom: burenhulp is belangrijk en daar draag je actief je eigen steentje aan bij. Je kunt gebruik maken van wijkvoorzieningen als supermarkt, het buurthuis als centrale ontmoetingsplek, de huisartsenpraktijk of de mogelijkheden voor een werk/leertraject. Je bepaalt zelf of je gebruik wilt maken van deze faciliteiten.

Begeleiding
De begeleiding is op afroep beschikbaar. Jij krijgt het recht op een aantal uur begeleiding per week. Samen met de begeleiding bepaal jij wanneer en hoe die uren ingezet worden. We noemen dit werken met vouchers.

Informatie
Op onze Facebook pagina houden we je op de hoogte van de laatste nieuws/foto’s en video’s.
Heb je belangstelling of wil je meer informatie?
  • Bel dan gerust met het cliëntbureau van Philadelphia 0800 - 0830
  • Mailen mag ook altijd naar het clientbureau

Over Philadelphia
Philadelphia is een landelijke organisatie voor zorg en begeleiding van mensen met een beperking. Van jong tot oud. Van licht tot ernstig meervoudig beperkt. Wij richten ons niet op je beperking. Wij gaan juist uit van je mogelijkheden. De ondersteuning verschilt dus van persoon tot persoon. Ons doel is bij iedereen hetzelfde: een leven waarin je mag zijn wie je echt bent. Zelf keuzes maken en meedoen in de maatschappij.


Datum: 2016-08-26 13:39:02.0

 
<< Woningen aangeboden
 
  

Nieuws

  • Actueel nieuws
  • Het Landelijk Steunpunt Wonen valt onder Per Saldo. Voor het meest recente nieuws kijkt u op de website van Per Saldo. Met nieuws en informatie ook voor wooninitiatieven.
  • Advies kostenbesparing op maat
  • Wooninitiatieven die zich aan een analyse willen onderwerpen om te onderzoeken of kostenbesparingen in de bedrijfsvoering mogelijk zijn, kunnen een aanvraag indienen bij fonds NSGK voor het volgen van een adviestraject ‘Toekomstbestendig Wooninitiatief’. Adviseurs van Per Saldo maken samen met uw wooninitiatief een stappenplan en begeleiden u, indien gewenst, in de uitvoering daarvan.