Thuis in particuliere wooninitiatieven
Voor onze kleinschalig woonvoorziening de Akelei-uil zijn we op zoek naar een bewoonster. In het huis wonen twee dames. Ieder heeft haar eigen kamer.
Er is een gezamenlijke, royale woonkamer met open keuken.


Gezond eten is een belangrijke pijler. Net als, samen-wonen, samen-leven.
Zorg
De vaste begeleiders wonen in het aangrenzende pand. Er is een directe verbinding tussen beide huizen. Individueel wordt gekeken naar een goede daginvulling. Zorg op maat!
Doelstelling
Stichting Heimdall in Brummen staat voor kleinschalige zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Daarbij is de antroposofie een belangrijke bron van inspiratie. De zorg krijgt een unieke invulling door het werken met inwonende begeleiders binnen de projecten. Het bijzondere is dat deze mensen hun persoonlijke leefsfeer samen met hun zorgtalenten inzetten voor de begeleiding en verzorging. Zij verbinden zich heel direct met hun werk. Daardoor zijn de contacten met de zorgvragers en hun ouders/familie of vertegenwoordigers vanzelfsprekend én persoonlijk.
Hoe we dit in de verschillende projecten realiseren is te zien door een kijkje te nemen op onze website.
Wij denken aan
Een dame die in staat moet zijn om voor een deel zelfstandig, met sturing, taken te kunnen volbrengen.
Eens in de 4 weken, en tijdens vakanties, een plekje heeft om naartoe te kunnen gaan.
Informatie
Voor verdere informatie kun je contact opnemen met Aline Divendal directeur/bestuurder Stichting Heimdall.
  • Koppelenburgerweg 11, 6971 AL Brummen
  • e-mailadres
  • Tlf 0575 563665
  • U kunt ook bellen met de Akelei-uil: 0575 56 02 00
Datum: 2017-03-22 12:23:21.0

 
<< Woonplaatsen aangeboden
 
  

Nieuws

  • Actueel nieuws
  • Het Landelijk Steunpunt Wonen valt onder Per Saldo. Voor het meest recente nieuws kijkt u op de website van Per Saldo. Met nieuws en informatie ook voor wooninitiatieven.
  • Advies kostenbesparing op maat
  • Wooninitiatieven die zich aan een analyse willen onderwerpen om te onderzoeken of kostenbesparingen in de bedrijfsvoering mogelijk zijn, kunnen een aanvraag indienen bij fonds NSGK voor het volgen van een adviestraject ‘Toekomstbestendig Wooninitiatief’. Adviseurs van Per Saldo maken samen met uw wooninitiatief een stappenplan en begeleiden u, indien gewenst, in de uitvoering daarvan.