Thuis in particuliere wooninitiatieven
Unieck Zorgverlening in Schoonhoven heeft een open plek op de damesgroep. Wij zoeken een jong volwassen vrouw met een Wlz-indicatie. Inwoners van de Krimpenerwaard/Gouda kunnen in overleg ook bij ons beschermd wonen via een Wmo-beschikking.


Samen met 2 andere bewoonsters deel je 1 verdieping. Op deze verdieping heb je een ruime zit/slaapkamer en deel je een keuken, badkamer en dakterras. Openbaar vervoer en alle andere voorzieningen zijn dichtbij.
Woongroep
We hebben ook 1 open plek op de woongroep in Schoonhoven. Daar wonen nu 5 jong volwassen mannen met een zorgvraag.
Zorg
Op beide locaties is 24/7 groepsleiding aanwezig. De locaties liggen naast elkaar op een rustig gelegen locatie. Ook verzorgen wij dagbesteding en hebben we intern de mogelijkheid om door te groeien naar een eigen woning.
Informatie


Datum: 2017-03-22 12:40:04.0

 
<< Woonplaatsen aangeboden
 
  

Nieuws

  • Actueel nieuws
  • Het Landelijk Steunpunt Wonen valt onder Per Saldo. Voor het meest recente nieuws kijkt u op de website van Per Saldo. Met nieuws en informatie ook voor wooninitiatieven.
  • Advies kostenbesparing op maat
  • Wooninitiatieven die zich aan een analyse willen onderwerpen om te onderzoeken of kostenbesparingen in de bedrijfsvoering mogelijk zijn, kunnen een aanvraag indienen bij fonds NSGK voor het volgen van een adviestraject ‘Toekomstbestendig Wooninitiatief’. Adviseurs van Per Saldo maken samen met uw wooninitiatief een stappenplan en begeleiden u, indien gewenst, in de uitvoering daarvan.