Thuis in particuliere wooninitiatieven
Zorgvilla Kakelbont is een kleinschalige woonvorm voor vrouwen met een verstandelijke beperking en/of psychische problematiek, met de leeftijd vanaf 18 jaar.


De visie die wij hanteren is dat zorg draait om liefde en aandacht. Zorgvilla kakelbont is gelegen in een natuurrijke omgeving waar rust centraal staat.

Wat bieden wij?
In onze woonvoorziening hebben wij een vijftal kamers gerealiseerd. Naast wonen bieden wij ook dagbesteding aan dit is op dezelfde locatie in de kantine. We ondernemen hier verschillende activiteiten zoals het werken in de tuin, maken van creatieve werkjes en uitjes. Heb je vragen of wil je iemand aanmelden voor de dagbesteding of woonvoorziening, dan kun je contact met ons opnemen via onderstaande gegevens.

Informatie een aanmelding


Datum: 2017-05-15 11:28:03.0

 
<< Woonplaatsen aangeboden
 
  

Nieuws

  • Actueel nieuws
  • Het Landelijk Steunpunt Wonen valt onder Per Saldo. Voor het meest recente nieuws kijkt u op de website van Per Saldo. Met nieuws en informatie ook voor wooninitiatieven.
  • Advies kostenbesparing op maat
  • Wooninitiatieven die zich aan een analyse willen onderwerpen om te onderzoeken of kostenbesparingen in de bedrijfsvoering mogelijk zijn, kunnen een aanvraag indienen bij fonds NSGK voor het volgen van een adviestraject ‘Toekomstbestendig Wooninitiatief’. Adviseurs van Per Saldo maken samen met uw wooninitiatief een stappenplan en begeleiden u, indien gewenst, in de uitvoering daarvan.