Thuis in particuliere wooninitiatieven
Op 21 februari is er een thema-avond over ‘Kleinschalig Wonen’. Deze thema-avond is bedoeld voor ouders/verzorgers en mentoren die betrokken zijn bij kleinschalige woonvormen of die hiervoor plannen hebben.


Inleidingen worden verzorgd door MEE, Dichterbij en het Landelijk Steunpunt Wonen.
Na de pauze is er uiteraard volop gelegenheid om vragen te stellen aan een panel met daarin vertegenwoordigers van een aantal andere zorgaanbieders en het Zorgkantoor, zodat het kleinschalig wonen vanuit diverse invalshoeken kan worden belicht.
Wanneer: Maandag 21 februari 2011
Tijdstip: 20.00 – 22.15 uur, u bent welkom vanaf 19.30 uur
Waar: Gemeenschapshuis De Kleppenburg, Europlein 4, 5441 BK Oeffelt
Aanmelden kan bij voorkeur via de mail bij tvdmeer@zorgbelang-brabant.nl
of via telefoonnummer: 013 – 594 21 70

Datum: 2011-06-01 13:52:58.0

 
<< Nieuws 2011
 
  

Nieuws

  • Actueel nieuws
  • Het Landelijk Steunpunt Wonen valt onder Per Saldo. Voor het meest recente nieuws kijkt u op de website van Per Saldo. Met nieuws en informatie ook voor wooninitiatieven.
  • Advies kostenbesparing op maat
  • Wooninitiatieven die zich aan een analyse willen onderwerpen om te onderzoeken of kostenbesparingen in de bedrijfsvoering mogelijk zijn, kunnen een aanvraag indienen bij fonds NSGK voor het volgen van een adviestraject ‘Toekomstbestendig Wooninitiatief’. Adviseurs van Per Saldo maken samen met uw wooninitiatief een stappenplan en begeleiden u, indien gewenst, in de uitvoering daarvan.
  • Nieuwe trends centraal op wooninitiatievendag
  • Op 28 november vond voor de 10e keer de Wooninitiatievendag plaats. Ruim 200 deelnemers volgden het programma dat in het teken stond van trends bij wooninitiatieven, verandering in beleid beschermd wonen en autonomie bij bewoners van een wooninitiatief.
  • Doorbraak besteding toeslag wooninitiatieven
  • Bij acht wooninitiatieven mag de toeslag wooninitiatieven ingezet worden voor alle kosten van een gemeenschappelijke ruimte. Dit resultaat is bereikt via geslaagde bezwaarzaken van deze wooninitiatieven, die via Per Saldo werden ingediend.