Thuis in particuliere wooninitiatieven
Vind elkaar op de website van het Landelijk Steunpunt Wonen!
- is er een plaats vrij in uw wooninitiatief?
- zoekt u een woonplek in een bestaand wooninitiatief?
- zoekt u een plaats in een wooninitiatief in oprichting?
- woonplekken bij een zorgondernemer?

Een oproep plaatsen is gratis voor mensen met een abonnement wooninitiatieven. Hebt u geen abonnement, dan kost het plaatsen van een oproep € 35,-.

Bent u zich aan het oriënteren op een wooninitiatief en wilt u een oproep plaatsen bij Ouders/initiatiefnemers gezocht, dan wordt de oproep ook kosteloos geplaatst als u lid bent van Per Saldo.

Oproep plaatsen
De oproep blijft maximaal een jaar op www.woonzelf.nl. LSW/Per Saldo hoopt dat u eerder een woonplek, nieuwe bewoner of andere ouders vindt en dat de oproep verwijderd kan worden. Wilt u een oproep plaatsen? Stuur u tekst en/of website waar het bewonersprofiel is te vinden naar info@woonzelf.nl. Wilt u ook hier naartoe mailen als de oproep niet meer nodig is?
Nieuwsbrief

Inschrijven op de LSW nieuwsbrief?

Nieuws
  • Actueel nieuws
  • Het Landelijk Steunpunt Wonen valt onder Per Saldo. Voor het meest recente nieuws kijkt u op de website van Per Saldo. Met nieuws en informatie ook voor wooninitiatieven.
  • Advies kostenbesparing op maat
  • Wooninitiatieven die zich aan een analyse willen onderwerpen om te onderzoeken of kostenbesparingen in de bedrijfsvoering mogelijk zijn, kunnen een aanvraag indienen bij fonds NSGK voor het volgen van een adviestraject ‘Toekomstbestendig Wooninitiatief’. Adviseurs van Per Saldo maken samen met uw wooninitiatief een stappenplan en begeleiden u, indien gewenst, in de uitvoering daarvan.